COLLAGEN EYE CONTOUR CREAM EYEREVIVE ®

Ορατά αποτέλεσματα από την πρώτη ημέρα!

Προϊον

Η COLLAGEN EYE CONTOUR CREAM EYEREVIVE® έρχεται να καλύψει ΟΛΕΣ τις ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής των ματιών.

Κλινικα Αποδεδειγμενη δραση

Ρυτιδες

Μαυροι Κυκλοι

Σακουλες κάτω από τα μάτια.

Ξηροτητα γύρω από τα μάτια.

Χαλαρωση ή απωλεια της σφρηγιλοτητας του δέρματος.

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΠΤΙΔΙΟ ΑΡΓΙΡΕΛΙΝΗΣ Μιμείται τη δράση του botox.
ΠΕΠΤΙΔΙΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ Eνεργοποιεί την κυτταρική αναγέννηση.
ΚΑΦΕΪΝΗ Μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις αντιαισθητικές σακούλες.
MICA (φυσικός κρύσταλλος) καλύπτει τους μαύρους κύκλους και δίνει φως και λάμψη στην περιοχή.

ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ

AESCULUS HIPPOCASTANUM (ΑΓΡΙΟΚΑΣΤΑΝΙΑ): Φλεβοτονωτικές ιδιότητες, κατάλληλο για την τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος.
RUSCUS ACULEATUS (ΛΑΓΟΜΗΛΙΑ - ΡΟΥΣΚΟΣ): τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει την ερυθρότητα του προσώπου και ανακουφίζει από το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους.
CHAMOMILA RECUTITA (ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ Η ΑΓΡΙΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ): Αντιγηραντικές, επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
HAMMAMELIS WATER (ΑΜΑΜΕΛΙΔΑ): Βοηθά στον ερεθισμό, στη μείωση του οιδήματος, καταπολεμά τα βακτήρια.

Οφελη

Η περιοχή των ματιών είναι από τα πρώτα σημεία του προσώπου που «προδίδουν» την ηλικία. Το δέρμα στην περιοχή γύρω από τα μάτια είναι περίπου τέσσερις φορές πιο λεπτό από το υπόλοιπο δέρμα. Εκτός από την κληρονομικότητα και τη φυσική φθορά που προκαλεί το πέρασμα του χρόνου, οι παράγοντες που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση είναι το κάπνισμα, η έλλειψη σωστού ύπνου, η κατακράτηση υγρών και βέβαια το καθημερινό άγχος. Αν το δέρμα δεν ενυδατώνεται σωστά, και δεν δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία των ματιών, τότε το φαινόμενο των ρυτίδων, των «σακούλων» και των πεσμένων βλεφάρων εμφανιζεται πρόωρα. Το σχήμα και η όψη των ματιών αλλάζει, χάνοντας τη νεανικότητα και αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
Τώρα όμως υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί ορατά η εμφάνιση της περιοχής γύρω από τα μάτια, χωρίς χειρουργείο!
Η COLLAGEN EYE CONTOUR CREAM EYEREVIVE® έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής των ματιών.
Η εξειδικευμένη αντιρυτιδική θεραπεία ματιών COLLAGEN EYE CONTOUR CREAM EYEREVIVE® δημιουργείται από την ένωση τεχνολογίας και φύσης. Τα ισχυρά φυσικά συστατικά της, με κλινικές δοκιμές και αποδεδειγμένη δράση ενισχύουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και συσφικτικά στοιχεία. Προσφέρουν αντιρυτιδική προστασία, μειώνουν τα οιδήματα και τους μαύρους κύκλους, αποκαθιστούν και επανορθώνουν το δέρμα, τονώνοντας το κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια.

Η COLLAGEN EYE CONTOUR CREAM EYEREVIVE® ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ!

Παράδειγμα:
H COLLAGEN EYE CONTOUR CREAM EYEREVIVE® μπορεί να χρησιμοποιείται από τις πολύ νεαρές ηλικίες γιατί αποτρέπει τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα ενώ σε μεγαλύτερες ηλικίες καταπολεμά την κυτταρική γήρανση, βελτιώνει τη ζωντάνια και την τόνωση του δέρματος, λειαίνει τις επιφανειακές αλλά και τις βαθύτερες ρυτίδες στο πόδι της χήνας ενώ ταυτόχρονα τονώνει τα βλέφαρα.
Προσφέρει γρήγορο flash ομορφιάς!

Ιδιοτητες

Μείωση των ρυτίδων (μέγεθος και αριθμός) και των γραμμών έκφρασης

Ισχυρή προστασία από τη φωτογήρανση - Καθυστέρηση της γήρανσης

Ανάπλαση του δέρματος, σύσφιξη, αύξηση της πυκνότητας και της ελαστικότητας του δέρματος - λάμψη και ομοιομορφία στο χρώμα

Ενεργή ενυδάτωση

Καταπραϋντικές & αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

PROMOTION “BE HEALTHY BE BEAUTIFUL”

Ένα νέο επαναστατικό προϊόν κυκλοφορεί στην αγορά του φαρμακείου από τις 20 Φεβρουαρίου 2017! Η ΝΕΑ κρέμα ματιών EYEREVIVE Collagen Eye Contour Emulsion! Το καινοτόμο αυτό προϊόν περιέχει κολλαγόνο και πεπτίδιο αργιρελίνης, το οποίο μιμείται αποτελεσματικά τη δράση του botox. H κλινικά αποδεδειγμένη δράση του μειώνει τις ρυτίδες, ελαχιστοποιεί τις γραμμές έκφρασης, εξαλείφει τις σακούλες, μειώνει τους μαύρους κύκλους και φωτίζει το δέρμα γύρω από τα μάτια.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
Με την αγορά κάθε OPTIMAL Liquid Collagen 500ml (42 €) παίρνετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μία EYEREVIVE Collagen EYE CREAM 30ml (αξίας 40 ευρώ).

Η προσφορά ισχύει από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων (του κάθε φαρμακείου). Στο χρονικό αυτό διάστημα το νέο προϊόν EYEREVIVE Collagen Eye Contour Emulsion, θα διατίθεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με την αγορά 1 OPTIMAL Liquid Collagen 500ml (αξίας 42€). Μετά το τέλος της προσφοράς το προϊόν EYEREVIVE θα διατίθεται ξεχωριστά προς πώληση, στην τιμή των 40 €.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ

Customer Care Line: +357 25866516

Email: info@pharmafsc.com

επικοινωνια

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.